1. Terug naar mijn vertrouwde omgeving. De club die me heeft omgevormd tot een topatleet.
  2. De vele ervaring die me als atleet heeft gevormd, heeft me geholpen de knoop door te hakken en terug naar Izegem te trekken als atleet.
  3. De teamspirit, sfeer en de gezamenlijke trainingen en gezamenlijke teamcompetities in de club bieden een grote meerwaarde voor mij om me als atleet verder te ontwikkelen.
  4. Ook heb ik terug voor mijn jeugdtrainer Dirk Demaré gekozen die me in het jaar 2013 hielp de Belgische titel te halen op de halve afstand bij de senioren. Samen hebben we al een lange weg afgelegd en veel progressie gemaakt. Toch wist de trainer mij nog te overtuigen dat het project nog zeker niet is afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *