Afgelopen weekend van 2 t.e.m 4 maart werd een teambuilding georganiseerd. Vooraf wisten de atleten van niks en zo werden we telkens verrast met een leuke activiteit. Door de unieke weersomstandigheden werd de planning wel wat overhoop gegooid, maar dat kreeg de organisatoren niet klein. Zo viel de eerste activiteit wat in het water de vrijdagavond, maar op die manier konden we wel aangenaam kennis maken met elkaar. De volgende morgen moesten we vroeg uit de veren om van start te gaan met de eerste activiteit. Kledij die vuil mag worden, reserveschoenen meedoen. We waren op het ergste voorzien. Eenmaal we aankwamen, stonden we verstomd te kijken wat voor opdracht ons voor de wielen werd geschoven. Nuja al bij al deden we wat er gevraagd werd en werkten we goed samen. Takken hakselen heb ik al gedaan, maar nog nooit echte bomen. Ik trok toch even mijn ogen open wat voor gigant van een hakselaar het was. Na 2 uur sleuren kregen we als beloning soep aangeboden. In de namiddag werden 2 activiteiten voorzien in Poperinge. De Escaperoom was alvast een unieke ervaring. In de vroege avond mochten we genieten van een culinair avondmaal in Ieper. Om klokslag 20u kregen we “The Last Post te zien onder de Menenpoort. De dag was nog niet ten einde, want we werden getrakteerd met gevarieerde quiz met doe – opdrachten. De uiteindelijke winnaar werd Stan. De zondagmorgen werden we echt verrast, want dan moesten we 1u30 vroeger opstaan dan voorzien. Niet iedereen was er blij mee. De korte nachten kropen in de kleren. We werden ergens gedropt en mochten direct van wal gaan met een vetloop. Het volgen van het plannetje werd zorgvuldig uitgevoerd door de dames. Na iets meer dan 10 km kwamen we terug aan om te genieten van een topontbijt. 

Na het ontbijt kregen we een sessie om ons te verdiepen in “stress”. Heel interessant en door ervaringen van andere te delen, werd het ook leerrijk. Daarna mochten we ons huisje “Hof ter Loo” uitzwaaien. S’middags mochten we opnieuw culinair genieten om zo het teambuildingsweekend af te sluiten. Bedankt organisatoren Dirk Demar√©, Bram Dereuck en Stefaan Declercq voor de puike teambuilding. Natuurlijk ook van harte bedankt de club EFC – ITC om de organisatie mogelijk te maken.

Bedankt iedereen die aanwezig was, voor het vermoeiend topweekend. De sfeer was alvast huiselijk en gezellig! Ik kijk alvast al uit naar de volgende editie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *