Na het harde trainingslabeur van de afgelopen weken voor IM Zurich wou ik absoluut nog profiteren van de conditie die ik had opgebouwd. De 111 in Jabbeke was de ideale wedstrijd om terug vertrouwen op te doen.

Jabbeke werd een degelijke wedstrijd waarbij ik superfris aan de start stond. Alleen het vertrouwen ontbrak. Ik betwiste dan ook de wedstrijd met een afwachtende houding. Hoewel ik zo niet ingesteld ben. Toch heb ik bepaalde momenten serieus diep moeten gaan, grenzen moeten verleggen en zelfs het onderspit moeten delven. Ik haalde een goed niveau en hield er nog een mooie ereplaats aan over. Ik werd 8ste in een sterk deelnemersveld. Het kon altijd beter maar de mentale boost was toch aangenaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *